Gashi: Kam tentuar që në këtë sallë këto çështje të mos bëhen diskutim

Gashi: Kam tentuar që në këtë sallë këto çështje të mos bëhen diskutim

Pas pauzës për më shumë se një orë e gjysmë, deputetja e Vetëvendosjes, Saranda Bogujevci, sërish e mori fjalën në seancën e Kuvendit. Tha se deri tani nuk kanë marrë të dhëna të qarta se si po trajtohet çështja e të pagjeturve në procesin e dialogut Kosovë-Serbi. Fjalën e mori edhe shefi i grupit parlamentar të LDK-së, Arben Gashi. Tha se është e turpshme që kolegët e tij, tentojnë ta personalizojnë çështjen për personat e pagjetur. Ndjekim deklarimet e deputetes Bogujevci dhe deputetit Gashi./21Media