Boksieri më i mirë Ardian Azemi i Maqedonisë së Veriut

Boksieri më i mirë Ardian Azemi i Maqedonisë së Veriut

Federata e Boksit të Kosovës organizoi turneun ndërkombëtar tradicional “Lah Nimani”, në të cilin pjesëmarrës ishin Kosova , Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut. Boksieri më i mirë u shpall Ardian Azemi I Maqedonisë së Veriut. (Pergaditi- Tomor GRABOVCI)./21Media