To the Bone është një film i vitit 2017 i shkruar dhe drejtuar nga Marti Noxon

To the Bone është një film i vitit 2017 i shkruar dhe drejtuar nga Marti Noxon

Në rolet kryesore të filmit paraqiten Lily Collins, Keanu Reeves, Carrier Preston, Lili Taylor e të tjerë.

Filmi përcjell karakterin e luajtur nga Lily Collins teksa ajo përballet me anoreksinë. Është një film shumë prekës i cili trajton një problem të shpeshtë në shoqëri, shkruan rtv21.tv.

Filmi ishte premierë në festivalin e filmit “Sundance”, mirëpo në kinema do të shfaqet me datën 14 korrik të këtij viti. Në vazhdim mund të ndjekim disa pamje të shkurtra të filmit:

/21Media