Autor: Jusuf Buxhovi,botues "Pena" nga Prizreni

Autor: Jusuf Buxhovi,botues “Pena” nga Prizreni

“Trilogjia gjermane” , që doli këto ditë nga shtypi nga shtëpia botuese “Pena” nga Prizreni, përfshinë romanët:
“Vdekjet e kolonelit”,
“Kujtimet e zonjës von Braun” dhe
“Kodi i dashurisë”(fitues i çmimit kombëtar për letërsi në vitin 2006), të cilat, veç e veç janë botuar në vitet 2005-2006.
Përfshirja e tyre në kuadër të “Trilogjisë gjermane” ka të bëjë me plotësimin tematik si dhe përpunimin letrar.
Promovimi i “Trilogjisë gjermane” do të bëhet javën e ardhshme, më 31tetor, në Kult.plus në Prishtinë./21Media