“Brenda majit Shqipëria do të jetë e hapur tërësisht. Kufijtë e Shqipërisë do të jenë hapur dhe ne do të përgatitemi për sezonin turistik.” Kështu deklaroi kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, cili po mban fjalën në Kuvend.

“Do të hapemi por jo si tek teatri ku papritur u turr si sheshi tek përsheshi”, shtoi Rama./oranews