Luana me veturë luksoze

Luana me veturë luksoze

Këngëtarja dhe prezantuesja Luana Vjollca, sot ka gëzuar veten me një dhuratë.  Kur flasim për dhuratë është fjala për diçka më speciale dhe të shtrenjtë. Ajo ka blerë veturë për vete. Këtë gëzim Luana e ka ndarë me ndjekësit e saj në Instagram ku është shprehur shumë e lumtur.

Kujtojmë se Luana ka vëmendje përveç me prezantim dhe këndim tërheq edhe me dukjen e saj, ku edhe falë bukurisë ka bërë për vete shumë njerëz.