Kontenierin e kthen në  një shtëpi mahnitëse

Kontenierin e kthen në  një shtëpi mahnitëse

Claudie Dubreuil, një grua kanadeze, ka ndërtuar një shtëpi shumë të veçantë nga katër kontenierë që kushtuan vetëm nga 3000 euro.

Ajo çka bëri prej tyre është absolutisht e bukur.

Si një kontraktuese e përgjithshme, kanadezja Claudie Dubreuil bën një jetë të këndshme nga ndërtimi i shtëpive tradicionale të drurit.

Për fat të keq, ndërtimi i këtyre llojeve të shtëpive nuk i siguroi asaj mjaft sfida krijuese, sepse punët shpesh vinin me para të kufizuara dhe dizajne të sigurta dhe të përditshme. Pra, kur erdhi në dizajnimin dhe ndërtimin e shtëpisë së saj, ajo nuk zgjodhi opsionin e sigurt. Në vend të kësaj, ajo zgjodhi një qasje shumë të veçantë dhe moderne në shtëpinë e saj të re, transmeton rtv21.tv.

Claudie vendosi të krijonte një shtëpi të bazuar në kontejnerët metalik. Me këtë vendim ajo nuk e ka zgjedhur pikërisht rrugën më të lehtë. Në fakt, ajo pati shumë pengesa gjatë procesit. Për shembull, ishte shumë e vështirë për të gjetur një inxhinier i cili kishte burimet dhe aftësitë për të prerë nëpër kontejnerët dhe për të instaluar dyer dhe dritare në to. Ajo u refuzua nga katër inxhinierë të ndryshëm përpara se të gjente një që ishte i gatshëm të punonte me të. Për fat të mirë, ajo ka gjetur dikë që guxoi të merrte më në fund projektin. Dhe rezultati është i mahnitshëm!

Shtëpia e saj doli absolutisht e bukur dhe është eko-miqësore./21Media