Mbledhja e Këshillit Prokurorial të Kosovës -  me tensione

Mbledhja e Këshillit Prokurorial të Kosovës –  me tensione

Koordinatori Nacional për Luftimin e Krimeve Ekonomike Shqipdon Fazliu, ofroi dorëheqjen. Ai në mbledhjen e Këshillit Prokurorial u shpreh  i pa kënaqur me shumën e pasurisë së konfiskuar dhe angazhimin e  këshillit në këtë aspekt. Në këtë mbledhje gjithashtu u bë e ditur edhe kërkesa për dorëheqje e ish kryesuesit të këtij këshilli, Blerim Isufajt./21Media