Shkalla e ulët e punësimit të vajzave

Shkalla e ulët e punësimit të vajzave

Organizata Çohu sot raportoi se vetëm 12.3% e grave të afta për punë janë të punësuara dhe se profilet ku  orientohen vajzat, del të jenë profesione të paqëndrueshme në tregun e punës. Raporti vlerësoi reformën në fushën e arsimit dhe aftësimit profesional./21Media