Inva theksoi se Nexhmija ka qenë e pashembullt

Inva theksoi se Nexhmija ka qenë e pashembullt

Sopranoja Inva Mula sot tha se vepra e ikonës së muzikës shqipe, Nexhmije Pagarushës është e madhe.

Sipas saj, Pagarusha do të jetë shembull për brezat dhe se detyra jonë është që ta mbajmë të gjallë, artin dhe këngën e saj, figurën e saj, sepse, siç tha ajo, Nexhmija ka qenë e pashembullt.

Mula u shpreh se brezat duhet ta mësojnë figurën e Nexhmije Pagarushës, ta kenë në librat e tyre./21Media