Koncerti është iu dedikua gjeneratave të reja

Koncerti është iu dedikua gjeneratave të reja

Për Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve, Ansambli i këngëve dhe Valleve “Shota” prezantoi koncertin premierë “Brezave Amanet”. Ky koncert ishte një spektakël ku në Teatrin Kombëtar të Kosovës të pranishmit kishin mundësi të shihnin performanca të gjeneratave të ndryshme./21Media

 

– 

–