Nuset kosovare në qendër të vëmendjes së portalit të njohur

Nuset kosovare në qendër të vëmendjes së portalit të njohur

Një nga pikat kryesore të çdo martese është pamja e nuses. Flokët, veshjet dhe grimi o saj diskutohen shpesh ashtu siç diskutohet edhe nëse ushqimi ishte i mirë apo jo.

Shumica e grave janë shumë të shqetësuara për paraqitjen e tyre në këtë ditë vendimtare dhe dhe paguajnë që të duken sa më bukur.

Bright Side ka publikuar fotografi të cilat janë marrë nga grimerë kosovarë./21Media