Kryeministri Avdullah Hoti sot bashkë me ambasadorin Nicholas Abbott, nënshkruam një Memorandum Mirëkuptimi, me të cilin Mbretëria e Bashkuar do të ofrojë mbështetje për Këshillin e Ekspertëve dhe zyrën e kryeministrit, në procesin e dialogut me Serbinë.

Lajmin e bëri të ditur Hoti përmes facebook-ut me ç’rast u shpreh se Qeveria e Britanisë së Madhe vazhdon mbështetjen për institucionet e Kosovës./21 Media