Abbott: Korrupsioni nuk luftohet vetëm një ditë apo një javë, por çdo ditë.-Osmani: Në këtë memorandum janë të përfshira fillimisht 10 institucione.-Hoti: Do sigurojmë transparencë dhe konkurrueshmëri

Abbott: Korrupsioni nuk luftohet vetëm një ditë apo një javë, por çdo ditë.-Osmani: Në këtë memorandum janë të përfshira fillimisht 10 institucione.-Hoti: Do sigurojmë transparencë dhe konkurrueshmëri

Kuvendi dhe Qeveria e Kosovës nënshkruan një memorandum mirëkuptimi me Ambasadën britanike në Prishtinë për të siguruar emërime profesionale të udhëheqësve të institucioneve dhe organeve publike, nëpërmes proceseve të drejta dhe transparente të rekrutimit. Ky projekt do të jetë për 10 pozita udhëheqëse./21Media