Me bukurinë e tyre ato do të ju lënë gojëhapur

Me bukurinë e tyre ato do të ju lënë gojëhapur

Nëse kthehemi në kohë, gjyshet tona nuk kishin para vetës një gamë të gjerë zgjedhjesh kur vinte puna për rroba dhe kozmetikë.

Për dallim nga sot ato nuk përdorën photoshop dhe filtrat e fotove, ato ishin mjaft të bukura natyrale.

Me bukurinë e tyre ato do të ju lënë gojëhapur.

Disa fotografi të vjetra të shpërndara nga nipat dhe mbesat e tyre e dëshmojnë më së miri se bukuria e tyre natyrale nuk lë vend për tu komentuar./21Media