Stina e pranverës është një ndër më të pëlqyerat e shumë njerëzve.

Pranvera konsiderohet si stina kur natyra rilind, dhe ofron bukuri të shumta për sytë e njerëzve.

Kjo stinë mund të jetë inspirim për artistët e në veçanti fotografët që të realizojnë fotografi të veçanta. /21Media