Miss Meksika është mahnitëse!

Miss Meksika është mahnitëse!

Yuselmi Kristal Silva Davila është bukuroshja meksikane dhe juriste e diplomuar, e cila është lindur më 26 dhjetor 1991.

Kristal thotë se që nga fëmijëria ka ëndërruar të bëhet Miss Meksika dhe pas shumë viteve ia doli të ketë sukses. Përfundimisht kjo ëndërr bukuroshes meksikane iu realizua në vitin 2016.

Meksikania me flokë të zeza, duke iu falënderuar bukurisë së saj, me siguri se meriton më shumë se sa vetë titulli i Miss-it.