15 rregulla të reja për rinisjen dhe përfundmimin e  garave

15 rregulla të reja për rinisjen dhe përfundmimin e  garave

Komuniteti sportiv vazhdon betejën me koronavirusin.  Kudo përgatitje për rikthimin e futbollit europian . Publikohen 15 rregulla, që do të jenë kusht për rinisjen e kampionateve dhe përfundimin e tyre. Bundesliga është e para që me 9 maj , kthehet në fushën e gjelbërt. (E pergaditi- Tomor GRABOVCI)./21Media