Shqiptarët sot kanë festë, po festojnë shpalljen e Pavarësisë së Shqipërsë, Ditën e Flamurit, daljen e UÇK-së në skenë dhe ditëlindjen e komandanit Adem Jashari.

Shqiptarët kanë pranuar urime të shumta, e një tjetër i veçantë vjen nga Dubai. Ndërtesa e Bujr Khalifës është ndriç uar me flamurin shqiptar dhe me urimin për ditën e pavarësisë së Shqipërisë./21Media