Është e vështirë të gjesh partnerë të cilët kanë humor, por njëkohësisht kur duhet mbajnë seriozitetin në një lidhje. Me këto 3 shenja horoskopi do të kaloni gjithnjë shumë mirë dhe lidhja juaj do të zgjasë përgjithmonë:

Shigjetari

Optimist dhe i lezetshëm edhe në situatat më serioze e më të vështira.

Binjakët

Nuk njeh siklet. Nuk vihet në vështirësi as nga pikat e dobëta, madje bën shaka e autoironi me to.

Dashi

Do lumturinë, humorin dhe nuk qëndron dot, sipas Living, gjatë pranë njerëzve që preken shpejt e nuk i tolerojnë shakatë.