Një nënë dhe grua e zellshme u desh të ndajë punët e shtëpisë me burrin e saj për disa ditë për t’i dhënë atij një mësim.

Nëna ka dalë në rrugët e Reddit për të treguar historinë dramatike pas mënyrës se si ajo u përpoq ta bënte burrin të respektonte përpjekjet e saj në shtëpi.

Nëna e dy fëmijëve – një djalë 12 vjeç dhe një foshnjë 13 muajshe, shpjegoi orarin e saj ditor dhe sesi burri i saj  hedh poshtë angazhimin e  saj.

Sipas saj, para pandemisë COVID-19, ajo duhej të merrej punën e saj me kohë të pjesshme, shkollë me kohë të pjesshme dhe kujdesin për shtëpinë dhe fëmijët e saj.

Burri i saj u kthye me humor të keq dhe i bërtiti, duke e akuzuar atë se nuk bëri asgjë gjatë gjithë ditës përveç gjumit, ngrënies dhe dhjamosjes, përcjell portali rtv21.tv

Por që kur filloi pandemia,ajo shpjegoi se ndihmon djalin e saj më të madh në e-mësimin e tij.

Ajo shkoi më tej dhe shpjegoi se si administron shtëpinë, kujdeset për punët dhe shkollimin për djalin e saj dhe veten duke ndjekur një program të rreptë ditor që  hartoi.

Tha kishte një migrenë të rëndë dhe vendosi të bënte një sy gjumë në 3 pasdite pasi e vuri foshnjën në shtrat.

Burri i saj u kthye me humor të keq dhe i bërtiti, duke e akuzuar atë se nuk bëri asgjë gjatë gjithë ditës përveç gjumit, ngrënies dhe dhjamosjes. Edhe pse ajo u përpoq të shpjegonte se ajo kishte një migrenë, ai iu kundërvu asaj.

Pastaj burri i saj mori disa ditë pushim nga puna, dhe ajo shfrytëzoi rastin për të bërë marrëveshje të përkohshme pune me një mik për disa ditë, duke lënë pas orarin e saj të përditshëm për ta udhëzuar atë.

Ajo tha se ai telefonoi njëzet herë ditën e parë dhe dhjetë herë ditën e dytë, duke u ankuar se ai nuk mund të merrte punët e shkollës së djalit të tyre dhe duke u kujdesur për foshnjën.

Burri i saj e akuzoi atë, duke thënë se gjithçka që bëri ishte për ta bërë atë të dukej si një prind i tmerrshëm, dhe ajo, nga ana tjetër, iu kundërvu duke thënë se e bëri për ta dhënë një mësim.

Kjo për shkak se ai nuk e sheh atë duke punuar nuk do të thotë që ajo ulet në shtëpi dhe rri pa bërë gjë gjithë ditën. Cilat janë mendimet tuaja për këtë çështje?/21Media