Ronaldo bëhet me një bust të ri

Ronaldo bëhet me një bust të ri

Autoritetet e aeroporti të qytetit te lindjes së Cristiano Ronaldo, Madeira ne Portugali kanë nderuar futbollistin Portugalisë  duke e emëruar aeroportin me emrin e tij, si dhe duke e skalitur portretin e Ronaldos në bronz. Këto fotografi kanë pushtuar mediet botërore, arsye nuk është emri i aeroportit por pamja qesharake e figurës se bustit, i cili duket që nuk ngjason aspak në Cristiano Ronaldon e vërtetë, percjell rtv21.tv

Ronaldo ka edhe një bust tjetër në qendrën e qytetit të vogël bregdetar në Portugali./21Media

r1r2r3