Abrashi: Kemi aplikuar zyrtarisht në BERZH dhe në BIE                                                

Abrashi: Kemi aplikuar zyrtarisht në BERZH dhe në BIE                                                

Ministri i Infrastrukturës në detyrë Arban Abrashi bëri të ditur se vitin e ardhshëm buxheti i kësaj ministrie do të jetë më i vogël se sa sivjet, për shkak të pandemisë. Veçoi edhe disa projekte infrastrukturore./21Media