Mund të tingëllojë e çuditshme, por kur ta përgatitni një çaj për ta pirë, përgatitni edhe një për flokët tuaj. Falë kafeinës, çaji nxit qarkullimin e gjakut, hidratimin e lëkurës, dhe shpërndarjen e oksigjenit në trupin tuaj – dhe të gjitha këto ndikojnë në rritjen e flokëve dhe parandalojnë rënien e tyre.

Përgatitni një filxhan çaj, duhet ta lini të ftohet dhe ta vendosni në kokë (sigurohuni që s’është shumë i nxehtë)./21Media