Këtë çaj duhet të konsumoni

Këtë çaj duhet të konsumoni

Rënia e flokëve është një problem shqetësues për të gjithë, por ekziston një çaj i cili iu ndihmon që të parandaloni rënien e flokëve.

Bëhet fjalë për çajin jeshil i cili ka një sërë dobish për shëndetin në përgjithësi dhe për flokët në veçanti.

Kështu, nëse e konsumoni rregullisht, do të vini re që flokët tuaj do të jenë plotë jetë dhe më të fortë.

Po ashtu çaji jeshil forcon imunitetin, ndihmon në dobësim dhe parandalon kancerin.