Java e Albanologjisë. Tema “Gjergj Kastrioti Skënderbeu dhe epoka e tij”

Instituti Albanologjik i Prishtinës është gati për edicionin e nëntë të “Javës së Albanologjisë”. Ky edicion do të trajtoj epokën e heroit kombëtar Gjergj Kastriotit Skënderbeut./21Media