Poezi nga Rene Char

Poezi nga Rene Char

Çdo jetë sa del në dritë
vret një të plagosur.
Ja arma,
asgjë,
ju, unë, rikthyeshëm
ky libër,
dhe enigma
që një ditë dhe ju do jeni
në trillin e trishtë të rërës.