Sipas hulumtimit këto blerje bëhen një herë në javë

Sipas hulumtimit këto blerje bëhen një herë në javë

Një hulumtim i konsumatorëve të Mastercard, i bërë në 23 vende në kuadër të bashkësisë ekonomike evropiane, ka treguar se çdo i katërti evropian blen prodhime ose kryen shërbime përmes internetit të paktën një herë në javë gjatë vitit 2016.

Për britanikët, për shembull, blerja online është aktivitet i rregullt javor për 41 %  të të anketuarve, pas tyre vijnë irlandezët me 32 për qind % dhe gjermanët 30%, derisa nga ana tjetër finlandezët me 17 %, estonezët dhe danezët me nga 16 % nuk e kanë zakon të kenë aktivitet brenda javës në internet./21Media