Çdo ditë e më shumë nëpër shtete të ndryshme po forcohen ligjet kundër duhanit

Çdo ditë e më shumë nëpër shtete të ndryshme po forcohen ligjet kundër duhanit

Çekia ka vendosur ndalimin e pirjes së duhanit në bare, restorante dhe kafene, me çka ndalon të jetë njëra ndër vendet e fundit që lejon pirjen e duhanit në vendet publike në Evropë.

Ndalimi ka të bëjë në brendësi të bareve dhe restoranteve, si dhe në vendet publike siç janë  kinematë, transmeton AP.