Kardiologu flet për gjendjen në New York

Kardiologu flet për gjendjen në New York

Kardiologu shqiptar në New York, Dr.Sulejman Çelaj tha se mendon që në New York ka më shumë shqiptaro-amerikanë të vdekur nga koronavirusi, sesa në Kosovë.

Kardiologu shqiptar tha se kjo është shumë e dhimbshme, dhe vlerësoi se momentet e fundit të tyre janë tejet të dhimbshme dhe i prekin të gjithë./21Media