Migrimi vazhdon, nga dita në ditë po zvogëlohet numri i banorëve

Migrimi vazhdon, nga dita në ditë po zvogëlohet numri i banorëve

 Në Cerajë të Leposaviqit e kanë hallin e rrugës dhe të transportit. Migrimi vazhdon dhe nga dita në ditë po zvogëlohet numri i banorëve që jetojnë në këtë fshat në veri të Kosovës./21Media