Fati i të pagjeturve - temë e rëndë, së cilës nuk iu kushtua kujdes i duhur

Fati i të pagjeturve – temë e rëndë, së cilës nuk iu kushtua kujdes i duhur

Edhe këtë vit “Java e të Pagjeturve” la të zhgënjyer shumë familjaraë, të cilët tash dy dekada po kërkojnë të dinë për fatin e më të dashurve të tyre. Bajram Çerkini, e cili ka të zhdukur djalin e tij në luftën e fundit, ka shumë verejtje ndaj autoriteteve të Kosovës dhe Serbisë për mos zgjidhjen e kësaj çështjeje./21Media