Certifikohen rezultatet e zgjedhjeve në Prizren e Kllokot, LVV e kundërshton

1 min read

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve certifikoi rezultatin e zgjedhjeve për kryetarë të Prizrenit dhe Kllokotit, pas konfirmimit nga Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa dhe nga Gjykata Supreme se nuk ka ndonjë ankesë./21Media