Debate për Projektligji mbi referendumin

Debate për Projektligji mbi referendumin

Në dëgjimin publik të organizuar nga komisioni për legjislacion për projektligjin për referendum u tha se qytetarët e Kosovës kanë nevojë që të pyeten për çështje që janë të rëndësishme për vendin! Por u tha poashtu se në këtë projektligj duhet ndalohet referendumi për rendin kushtetues të Kosovës dhe territorin e saj./21Media