Rama: Durrësi, pikë strategjike për Ballkanin.-Hoti: Mini-shengeni, projekt i përkohshëm.-Rama: Minishengeni ndikon në njohjen e Kosovës nga Serbia .-Rama: Kurti po hap luftëra imagjinare me SHBA-në.-Hoti: Asociacioni, temë e mbyllur

Rama: Durrësi, pikë strategjike për Ballkanin.-Hoti: Mini-shengeni, projekt i përkohshëm.-Rama: Minishengeni ndikon në njohjen e Kosovës nga Serbia .-Rama: Kurti po hap luftëra imagjinare me SHBA-në.-Hoti: Asociacioni, temë e mbyllur

Pas mbledhjes së përbashkët të dy qeverive në Tiranë kryeministri i Shqipërisë Edi Rama dhe kryeministri i Kosovës Avdullah Hoti mbajtën konferencë të përbashkët për media. Sjellim thekset kryesore. (E pergaditen – Burim ZARIQI-Albulena NUHA-kamera- Berat BAHTIRI )./21Media