Seriali që ka bërë për vete publikun kosovar që nga epizodat e parë “Emri im është engjëll” po vazhdon të sjell emocione të shumta për shikuesit e tij. Jeta e personazheve do marrë kahje tjetër, ata do perballen me ndarje e vuajtje gjatë tërë kohës.

Me një situatë të vështirë janë duke u përballë të dy familjet kryesore, Në situatë jo më të mirë gjendet edhe “Alpay Yildirim”, i cili ka kryerë një vrasje. Në tentim për tu fshehur nga policia dhe i penduar për veprën që e ka bërë “Alpay” do bie në kurthin e “Kenenait” dhe do përfundojë në burg.

Rolin e “Alpayt” në mënyrë profeisonale e luan aktori Kaan Çakir./21Media