Shtatë ndryshimet që ndodhin brenda këtyre ditëve

Shtatë ndryshimet që ndodhin brenda këtyre ditëve

Një njeri zakonisht mund të konsumojë 9.5 litra alkool për një vit. Ky person nuk do të thotë që është i varur ndaj alkoolit, por thjesht pëlqen që të konsumojë alkool kur del me shoqërinë.

Duke mos qenë përdorues i rregullt i alkoolit, atëherë është e rëndësishme të dini se çfarë në fakt ndodh me trupin tuaj kur nuk konsumoni alkool për 28 ditë.

“Bright Side” ka renditur disa ndryshime që ndodhin në trup në këto raste, transmeton rtv21.tv.

Shtatë ndryshimet që ndodhin brenda këtyre 28 ditëve:

1. Dëshira për të konsumuar ushqim zvogëlohet, ndërsa rritet dëshira për ëmbëlsira.

2. Gjumi dhe ëndrrat që shihni ndryshojnë.

3. Mëlçia fillon të përmisohet nga dëmtimet e alkoolit.

4. Sistemi i tretjes funksionon më mirë.

5. Zgjimi në mëngjes është më i lehtë.

6. Dhëmbët zbardhen dhe forcohen më shumë.

7. Gjatë javës së katërt, kilogramët e tepërt zhduken./21Media