Ja si shërohet dhimbja e veshit në kushtet e shtëpisë

Ja si shërohet dhimbja e veshit në kushtet e shtëpisë

Dhimbja e veshit është një dhimbjet më të padurueshme. Në rast se kjo dhimbje iu shfaqet natën dhe nuk keni asnjë medikament për ta qetësuar, atëherë iu vjen në ndihmë një zgjidhje më praktike.

Merrni ‘zemrën’ e qepës dhe vendoseni brenda në vesh. Mbajeni gjatë gjithë natës dhe të nesërmen në mëngjes do të zgjoheni sikur të mos kishte ndodhur asgjë. Qepa falë përbërjes së saj vret mikrobe dhe shëron shumë sëmundje.

Kjo mënyrë është përdorur kohë më parë si një kurë natyrore.

Nëse keni probleme me migrenën, përdoreni këtë mënyrë për të reduktuar dhimbjet e saj. Poashtu qepa stabilizon temperaturën e lartë trupore, ju çliron nga kolla dhe e ftohura, ju çliron nga toksinat dhe absorbon bakteret./21Media