"U dëmtua imazhi i ynë"!

“U dëmtua imazhi i ynë”!

Rikthejmë në vëmendjen tuaj nga një kënvështrim tjetër sulmin terrorist në Vjenë, ku para pak kohe humbën jetën 4 persona dhe u plagosen më shumë se 20 të tjerë. Bashkëkombas tanë, të cilët jetojnë në Vjenë konsiderojnë se imazhi i shqiptarëve është dëmtuar në masë të madhe pasi sulmuesi doli të jetë shqiptar./21Media