Për Christina Aguilera, nuk kishte asgjë “tronditëse” në puthjen që ndau me Madonën në MTV Video Music Awards 2003.

Këngëtarja 39 vjeçare e “Loyal Brave True”, u hap në lidhje me momentin e famshëm gjatë një bisede me Zane Lowe të Apple Music të enjten. Aguilera tha se “kurrë nuk kishte menduar asgjë për këtë”.

“Vlera tronditëse bëhet gjithnjë e më ekstreme ose çfarëdo. Por sinqerisht, në atë kohë, po, kurrë nuk kam menduar asgjë për të,” tha ajo. “Ishte si,” Mirë, janë dy vajza që puthen “. 

“Nuk ishte tronditëse në atë kohë. Nuk është tronditëse tani, për mua. Por ka kaq shumë gjëra,” vazhdoi ajo.

Në vitin 2018, Aguilera foli për performancën dhe mënyrën se si shtypi u përqendrua më shumë në puthjen midis Spears dhe Madonna, duke thënë në Radio Andy të SiriusXM në 2018 se vëmendja e medias “ishte e çuditshme”, përcjell portali rtv21.tv

“Dhe ju e dini pse e prenë atë? Prerja u bë për të marrë reagimin e Justin [Timberlake],” tha ajo. “E pashë gazetën të nesërmen dhe ishte si:‘ Oh – mirë mendoj se u lashë jashtë asaj ‘. “

“Unë dua të them që gjithçka ndodhi kaq shpejt në atë kohë dhe gjithçka ishte në një shakullinë,” shpjegoi ajo. “Por unë kisha performancën time atë natë. Ishte” Fighter “dhe ishte me Dave Navarro. Ishte një performancë kickass. Kështu që unë isha në rregull me këtë”.

Gjatë intervistës të së enjtes, Aguilera foli gjithashtu për mënyrën se si Madonna ka ndikuar në karrierën e saj muzikore.

“Madonna, para së gjithash, mbretëresha e rishpikjes së vetvetes, ishte një frymëzim i madh,” ndau ajo. “Kur isha i vogël, nuk më lejohej ta dëgjoja ose të shikoja videot e saj ose ndonjë gjë tjetër. Ishte si një jo-jo, por pastaj sa herë që të rritesh, dhe zbulova katalogun e saj dhe videot e saj dhe faktin se ajo kishte një mesazh të tillë “.

“Me të vërtetë, mënyra se si e shihni imazhin e saj ndryshoi përmes albumeve. Dua të them, kjo ishte një frymëzim i madh për mua që të doja ta ndryshoja, të dëshiroja të vazhdoja të shtyhesha, të rritesha, të rishpikja veten, të zbuloja më shumë gjëra për mua dhe veten time si një artiste”, tha Aguilera.

Pasi ka veshur shumë kapele të ndryshme në karrierën e saj, Aguilera tha se është e rëndësishme të gjesh një ekuilibër midis inovacionit dhe qëndrimit të vërtetë ndaj vetes.

“Ju duhet ta mbani atë të freskët dhe ta mbani gjallë për veten tuaj, dhe tifozët e ndiejnë atë energji”,  tha ajo. “Unë mendoj se duhet të jesh i kujdesshëm gjithashtu, dhe jo vetëm të jesh aq i pranueshëm ndaj … gjërave që nuk ndihen mirë me ty ose nuk të rreshtojnë, sepse kjo gjithashtu mund të të zhvlerësojë me të vërtetë dhe të bëjë që të shkëputesh me vetveten “./21Media