Nga hera e parë që sytë u janë mbyllur deri në festimin e 70 vjetorit të martesës së tyre së bashku, disa çifte atje me të vërtetë janë “qëllime” kur bëhet fjalë për dashurinë. Përkundër gjithë kohës që kanë kaluar së bashku, ata ende nuk mund të ngopen me partnerin e tyre, përcjell portali rtv21.tv

“Në momentin kur ata u dashuruan. “Foto e prindërve të mi, 1982”

“Ajo është nga Delhi, unë nga Wyoming”

“Çifti më interesant që njoh (1972/2019)”

“Gjyshërit e të dashurës sime në muajin e mjaltit në Crater Lake, Oregon. Vera e vitit 1947 ”

“Prindërit e mi në plazh – 37 vjet së bashku, nëna po lufton me kancerin e gjirit”

“Këtë herë, në kampin e bandës, takova dashurinë e jetës sime. Sapo festuam 20 vjetorin tonë”

“Prindërit e mi sapo festuan 42 vjetorin e tyre. Këto janë foto në 1978”

“Bashkë me dashurinë e jetës time pas 7 muajsh. Kurrë nuk kam qenë më i lumtur”

“Prindërit e mi në plazh, 1976”

“Kjo foto e tezes time dhe gruas së saj duke u martuar 27 vjet më parë më bën kaq të lumtur”

“Unë e befasova gruan time me një festë”

“Burri im dhe unë u rritëm me shumë probleme familjare dhe thyerje zemre, tani kemi familjen e vogël më të lumtur”

“Pas 20 vitesh‘ takim ’dhe 3 vitesh të fejuar, prindërit e mi më në fund u martuan”

“Unë dhe burri im kur ishim 15 vjeç dhe në 33 vjeç”

“Burri im më dërgon foto si kjo kur shkoj në tualet”

“Çdo vit bëjmë një fotografi në përvjetorin tonë. Tashmë kanë kaluar 8 vjet ”

“Kur më në fund të gjeni dikë me të njëjtën sens humori si ju”

Gjeni veten të dikush që ende ju shikon në të njëjtën mënyrë pas 40 vjetësh

Një foto e realizuar në 72 vjetorit të martesës së gjyshërve