Çifti këtë gjë e kanë bërë pasi që janë bërë prindër

Çifti këtë gjë e kanë bërë pasi që janë bërë prindër

Sarah McWilliams, 34-vjeçe dhe partneri i saj Neil QUantrill, 38, nga Wyemouth në Angli gjatë 10 viteve të fundit  kanë udhëtuar nëpër vende të ndryshme.

Kur çfiti u bënë prindër të një djali, të cilin e pagëzuan me emrin Reggie Mac morrën një vendim të rëndësishëm që mos t’i ndalin udhëtimet e tyre.

Çifti shpenzuan para që furgonin e tyre Volkswagen Transporter T5 që e blenë në vitin 2013, ta shëndrrojnë në një shtëpi në rrota brenda të cilit vendosën shtretër dhe hapësirë të mjaftueshme për të birin.

Saraha dhe Neil deri tani kanë vizituar shumë lokacione në Britani, si edhe jashtë vendit. /21Media