Në shenjë falënderimi për mjekët

Në shenjë falënderimi për mjekët

Në emisionin “Prite të Gjelbrën” sot në një lidhje direket ishin Keti dhe Niko Kamenica nga Roma.

Çifti Kamenica në Romë janë pronar të një restoranti dhe ideja e tyre është që në shenjë të falënderimit për mjekët dhe infermierët kur të përfundoj gjendja e krijuar nga koronavirusi në restorantin e tyre ata do të organizojnë një ndejë. /21Media