Llojet e lëndëve narkotike janë të ndryshme po ashtu dhe efekti që ato kanë tek personat që konsiderohen si përdorues

Llojet e lëndëve narkotike janë të ndryshme po ashtu dhe efekti që ato kanë tek personat që konsiderohen si përdorues

Një prej klinikave më të mira në botë për përdoruesit e drogës në Florida ka analizuar llojet e ndryshme të drogave dhe se sa ato mund të qëndrojnë në gjakun, urinën dhe flokët tona.

Mayo Clinic ka nxjerrë një tabelë ku siç duket, kanabisi qëndron më së shumti në gjak e në urinë sesa drogat tjera. Ekspertët kanë treguar se kanabisi qëndron në gjak për 14 ditë, ndërsa në urinë 1 muaj dhe në flokë 3 muaj, shkruan rtv21.tv.

Ndërsa duket se më së paku në sistemin tonë qëndron droga e njohur LSD, e cila qëndron në gjak për 3 orë, në urinë për 3 ditë dhe gjithashtu edhe në flokë për 3 ditë.

Më poshtë e keni listën e plotë të llojeve të drogave dhe të periudhave se sa orë qëndrojnë në gjak, dhe sa ditë qëndrojnë në urinë dhe flokë.

/21Media