Çdo njeri e sheh botën në mënyrë unike, gjë që përcakton edhe personalitetin tuaj

Çdo njeri e sheh botën në mënyrë unike, gjë që përcakton edhe personalitetin tuaj

Kështu, gjëja e parë që shihni në këtë fotografi do ju tregojë se si e përjetoni dashurinë.

1-Fytyra e një plaku – Kjo do të thotë që gjithmonë jeni në kërkim të gjërave të mëdha në marrëdhëniet romantike. Ju doni gjeste romantike, por këto nuk janë të mjaftueshme për t’ju bërë të dashuroheni. Ju dëshironi që një marrëdhënie të ketë liri dhe siguri. Nëse partneri/partnerja ju ofron këto, atëherë bini në dashuri kokë e këmbë.

2-Burrë mbi kalë – Ju e keni të vështirë të bini në dashuri. Pavarësisht sa përpjekje ose vëmendje tregon për ju personi tjetër, nuk është e mjaftueshme që ju të jepni “zemrën tuaj”. Ju jeni gjithnjë në kërkim të personit të përsosur. Është bukur të jesh i/e zgjuar, por vetëm një këshillë kam për ju: Hapni sytë! Ndoshta tashmë keni një person special, të cilin nuk dini ta vlerësoni.

3- Vajzë në një lumë – Kjo do të thotë se jeni lënduar rëndë në të kaluarën dhe keni frikë nga dashuria. Të gjithë kemi përjetuar trauma në të kaluarën, por kjo nuk duhet ta përcaktojë të ardhmen. Duhet të jeni të kujdesshëm, por jo të mbyllni të gjitha mundësitë. Ka dashuri që zgjasin përgjithmonë dhe thjesht duhet ta besoni atë.

4- Një gur afër lumit – Ju e doni konceptin e të qenit të dashuruar. Fryma e lirë dhe eksploruese është gjithcka për ju. E konsideroni jetën si një udhëtim epik, por ka raste që është mirë të ngadalësoni dhe pushoni pak.