Pamjet që mund t'ju bëjnë të mendoni dy herë

Pamjet që mund t’ju bëjnë të mendoni dy herë

Nëse ju keni sy të mprehtë, atëherë enigmat janë projektuar për ju. Janë krijuar një sërë enigmash, që për dikë mund të jenë të vështira.

Ju nuk duhet të jeni një ekspert i matematikës për të gjetur zgjidhjet, ju vetëm duhet të keni shikim të mprehtë!

Për të provuar veten se sa mund të zgjidhni enigmat, shihni me vëmendje imazhet e mëposhtme./21Media

Cila gotë ka më shumë ujë?

Mund t’i gjeni të gjitha këto gjëra në foto?

Një nga spiralet përbëhet nga 2 pjesë të veçanta. A mund ta dini se cila?

Një yll i përsosur me katër koka, si ky në krye të fotos është i fshehur midis shesheve dhe trekëndëshave. Mund ta gjeni?

Kah është duke lëvizur autobusi?