Sot në emisionin për “Ditë të  mbarë” në RTV21  Op. Dr. Ekrem Murat Bilgin, foli rreth problemeve të cilat duhet të parandalohen nga çiftet qe t’i mundësohet ta realizojnë ëndrrën e tyre për të bërë fëmije.

Dr. Bilgini njoftoi se shkaktarët janë të përbashkët. Në disa raste problemi qëndron tek meshkujt kur ka bëjë më mungesë të spermës dhe në raste tjera te femrat kur kanë mungesë të vizoreve, po ashtu lidhen me numrin e  rruazave dhe kualitetin e rruazave. /21MEDIA