Humoristi i njohur dhe shumë i dashur, Rasim Thaçi-Cima për publikun shqiptar ka vendosur që sonte të publikojë një humor që është xhiruar rreth 30 vite më parë.

E veçanta e këtij humori sipas tij është se brenda sallës “1 Tetori” në Prishtinë ku edhe është xhiruar ky projekt humoristik ka pasur policë serb, kurse ky i ka kënduar Demokracisë për Kosovën.

Ky humor i Cimës do publikohet në ora 19:30 në kanalin zyrtar të tij./21Media