Regjisori Fatos Berisha përmes filmit sjellë një rrëfim personal

Regjisori Fatos Berisha përmes filmit sjellë një rrëfim personal

Ka nisur xhirimet filmi “Cirku fluturues” i përkrahur nga Qendra Kinematografike e Kosovës dhe Qendra Kombëtare e Kinematografisë në Shqipëri. Ky film i regjisorit Fatos Berisha prezanton një rrugëtim sfidues të katër aktorëve kosovarë në vitet e 90-ta për të marrë pjesë në festivalin e teatrit në Tiranë./21Media