Çitaku në OKB flet për viktimat e dhunës seksuale gjatë luftës

Çitaku në OKB flet për viktimat e dhunës seksuale gjatë luftës

Në selinë e OKB-së në Nju York në kuadër të Komisionit të Kombeve të Bashkuara për statusin e grave janë mbajtur takime dhe konferenca të shumta të cilat kanë për qëllim qasjen kritike dhe avansimin e pjesëmarrjes së grave në jetën dhe skenën politike në botë. Ambasadorja e Kosovës në SHBA, Vlora Citaku ngriti cështjen e dhunimit të grave gjatës luftës së fundit në Kosovës. Tha se, autorët e krimit duhet të vihen para drejtësisë./21Media